Komma igång med Soonr

1. Logga in via länken som skickats till alla användare
  2. Ladda ned agenten via ”Devices” eller så startar den automatiskt att ladda ner
  3. Installera programmet (agenten) på datorn
  4. Logga in i agenten med dina inloggningsuppgifter
  5. Ikonen kommer upp på skrivbordet (Windows: längst ner till höger samt mapp på skrivbordet. Mac: längst upp till höger och mapp i Finder med övriga mappar)
  6. Det är i Workplace-mappen som ni sparar filer och dokument. Den är som alla andra mappar på datorn men skillnaden är att inom den mappen skapas er filstruktur och hanteras alla era filer och synkar mot servern.