Komma igång med Cloud Desktop

Första gången du loggar in i Cloud Desktop behöver du ladda ner Citrix Reciever till din dator. Följ instruktionerna nedan - antingen via video eller textinstruktioner längre ner.

Komma igång från en Windows-dator

Komma igång från en Mac-dator

1. Öppna en webbläsare och gå till https://access.crossnet.net

2. Installera Citrix Receiver

Om nedladdningen inte fungerar, ladda ner via någon av följande länkar.

Slutför installationen av Citrix Reciever genom att öppna det nedladdade programmet.

För att kunna komma vidare behöver installationen slutföras. Klicka på "Identifiera igen" om webbläsaren inte upptäcker det installerade programmet automatiskt.

3. Logga in med dina inloggningsuppgifter

Användarnamn: Din e-postadress

Lösenord: Ditt lösenord till din e-postadress

4. Tillåt Citrix Receiver plug-in

5. Tryck på "Mitt Skrivbord"

6. Nu är du igång

Du har nu ditt Cloud Desktop öppet i en webbläsare. Du har också möjlighet att köra fönstret i helskärm genom att trycka på Visa/View i menyn och trycka Fullskärm.