Skicka från Outlook

OBS! Avsändaradressen måste vara den e-postadress som du loggar in med på http://ml.crossnet.net

1. Skapa ett nytt meddelande i Outlook.

1. I ”Till”-fältet anger du [listansnamn]@ml.crossnet.net.

1. Fyll i resten av meddelandet och klicka på ”Skicka”.

1. Surfa till ml.crossnet.net och logga in med ditt användarnamn och lösenord

1. Under Mailings/Approval/Need approval hittar du ditt utskick.

1. Klicka på ”Send” för att göra utskicket omgående eller ”Schedule” om du vill schemalägga utskicket. Om du vill redigera utskicket ytterligare klickar du på siffran i kolumnen ”ID”.