Exchange ProMail-Standard i Iphone

TIPS, använd Outlook appen för iphone (Microsoft Outlook App för IOS)

Denna guide hjälper dig att synkronisera din e-post, kontakter och kalendrar med iPhone.

TIPS: Testa att starta om telefonen efter att du genomfört guiden nedan, om det inte fungerar direkt.

1. Klicka på "Inställningar".

2. Klicka på "E-post, kontakter, kalendrar".

3. Klicka på "Lägg till konto".

4. Klicka på "Microsoft Exchange".

5. Fyll i följande uppgifter:
- E-post: [Din fullständiga e-postadress]
- Domän: [Lämnas tomt förutom om du anger ditt Kortnamn under Användarnamn, ange då Custumers
- Användarnamn: [Din fullständiga e-postadress (rekommenderat), eller ditt kortnamn]
- Lösenord: [Ditt lösenord för ProMail-kontot]
- Beskrivning: [T ex ProMail]

Klicka på "Nästa" längst upp till höger

6. Det ska nu dyka upp ett nytt fält: "Server". Detta brukar fyllas i automatiskt. Om inte, fyll där i "promail.crossnet.net".
Klicka på "Nästa".

7. Nu kan du välja om du även ska synkronisera dina kontakter och kalendrar som finns på ditt ProMail-konto.
OBS! Om du väljer att göra detta, kommer de kontakter och kalendrar som du har på din mobil att tas bort och ersättas av det du har på ditt ProMail-konto. Om du har kontakter och kalendrar på mobilen som du vill ha kvar, bör du först lägga in dessa på ditt ProMail-konto genom programmet "Outlook" för PC respektive "Kontakter" och "iCal" för Mac.
Klicka på "Klar".

8. Grattis, du har nu din ProMail synkroniserad med din iPhone!