Exportera och importera e-post, kontakter, kalender och uppgifter

Du måste göra en export av objekt och sedan importera objekten i din Exchange e-postlåda.

Exportera objekt

1. Gå in på menyn "Arkiv"
  2. Välj "Importera och exportera"
  3. Välj "Exportera till en fil"
  4. Klicka på "Nästa"
  5. Välj "Personlig mappfil (.pst)"
  6. Klicka på "Nästa"
  7. Välj vilken Outlook-mapp du vill exportera. Om du markerar "Personliga mappar" och bockar för alternativet "Inkludera undermappar" sparas all information du har i personliga mappar i Outlook
  8. Klicka på "Nästa"
  9. Klicka på "Bläddra" för att välja var din säkerhetskopia ska sparas
  10. Klicka "OK"
  11. Klicka på "Slutför"
  12. Nu får du upp ett fönster där du kan välja att sätta ett lösenord på din säkerhetskopia, detta är valfritt
  13. Klicka "OK"

Importera objekt

1. Gå in på menyn "Arkiv "
  2. Välj "Importera och exportera"
  3. Välj "Importera från ett annat program eller en fil"
  4. Klicka på "Nästa"
  5. Välj att importera från filtypen "Personlig mappfil (.pst)"
  6. Klicka på "Nästa"
  7. Klicka på "Bläddra"
  8. Leta upp din säkerhetskopia, markera den och klicka på "Öppna"
  9. Klicka på "Nästa"
  10. Klicka på "Slutför" så importeras din säkerhetskopierade Oulook-information till Outlook