Hantera IIS-webbplats

• Ladda ner IIS Manager for Remote Administration från www.iis.net/download/iismanager genom att klicka på "Install"-knappen på höger sida.

TIPS: Titta även gärna på videon som finns på webbsidan som förklarar hur detta fungerar.

• Kontrollera att din dator klarar systemkraven och klicka sedan på den stora gröna installationsknappen som finns på webbsidan.

• Klicka på "Spara fil".

• Spara filen någonstans där du vet var den är.

• Gå till mappen där du sparade filen och dubbelklicka på den för att starta programmet.

• Svara ja på frågan om du vill köra programmet.
  • Klicka på "Install" för att installera programmet.

• Klicka på "I accept" för att godkänna installationen.

• Klicka på "Finish" för att avsluta installationen.

• Starta "Internet Information Services (IIS) Manager".

• Klicka på "File" > "Connect to a site…"

• Ange "Server name" och "Site name" som du har fått från vår kontrollpanel (Gå till www.crossnet.net och logga in med ert kundnummer och lösenord om du ej har denna info).

• Ange ert IIS Admin användarnamn och lösenord.

• Godkänn SSL Certifikatet för den krypterade anslutningen mot er webbplats genom att klicka på "Connect".

• Ange ett bra namn för er anslutning och klicka på "Finish".

• Hämta och installera alla features genom att kryssa i alla rutor och klicka sedan på OK för att installera dessa.

• Klicka på "run/kör" för alla plugins så att dessa installeras. Repetera tills alla är installerade, godkänn allt tills allt är installerat.

• Grattis, du har nu anslutit dig till din IIS-webbplats och kan administrera den.
    TIPS: Klicka på diskikonen för att spara anslutningen så att du slipper ansluta igen nästa gång.