Mac

För att titta på webb-TV eller lyssna på webbradio, rekommenderar vi att du har följande:

Processor: minst 1 GHz
Operativsystem: Mac OS X 10.2 eller nyare.
RAM-minne: minst 512 MB
Webbläsare: Mozilla Firefox 3.0, se alltid till att du har senaste versionen.
Uppkoppling: Helst bredbandsuppkoppling för bra kvalité, vi rekommenderar minst 2 Mb/sek, kontrollera detta med din bredbandsleverantör.
Mediaspelare: Flip4Mac (för att kunna titta på Windows Media i Quicktime), Flash Player eller Quicktime beroende på vilket filformat som används.