PC

För att titta på webb-TV eller lyssna på webbradio, rekommenderar vi att du har följande:

Processor: minst 1 GHz
Operativsystem: Windows XP eller nyare
RAM-minne: minst 512 MB
Webbläsare: Microsoft Internet Explorer 7.0 eller Mozilla Firefox 3.0, se alltid till att du har senaste versionen.
Uppkoppling: Helst bredbandsuppkoppling för bra kvalité, vi rekommenderar minst 2 Mb/sek, kontrollera detta med din bredbandsleverantör.
Mediaspelare: Windows Media Player, Flash Player eller Quicktime beroende på vilket filformat som används.