Mail OS X Koppla e-postkonto

1. Välj "Mail" i menyn. Klicka på "Inställningar". Ett pop up-fönster öppnas.

1. Klicka på "Konton".

1. Klicka på pluset nere till vänster i hörnet.

1. Välj POP vid "Kontotyp:".
      Vid "Beskrivning" kan du ange valfritt namn. Används endast för att identifiera e-postkontot.
      Vid "Namn" anger du det namn du vill ska stå som avsändare när personer tar emot e-post från detta konto.
      Vid "Användarnamn" anger du e-postadressen du skapade i Crossnets kontrollpanel. (Läs mer om Crossnets kontrollpanel här.)
      Klicka på Fortsätt.

1. Vid "Server, inkommande e-post", din inkommande e-postserver, fyller du i mail1.crossnet.net
      Vid "Användarnamn" fyller du i din e-postadress, t ex support@crossnet.net. Lösenord är det du valde när du skapade e-postkontot i Crossnets kontrollpanel.

1. Kontrollera att "Använd SSL (Secure Sockets Layer)" inte är förbockat och att "Lösenord" är vald vid "Authentication".
      Klicka på "Fortsätt".

1. Slutför genom att klicka på "Skapa".