E-Post i Mozilla Thunderbird

Denna Guide kommer att hjälpa dig sätta upp Mozilla thunderbird på din dator.

Mozilla thunderbird kan laddas hem här: http://www.mozilla.org/sv-SE/thunderbird/

Hur man sätter upp sitt konto i Mozilla Thunderbird

1. I Mozilla Thunderbird, från välkomstmenyn, välj Epost. (Alternativt kontoinställningar från verktygsmenyn)
  2. Välj "Hoppa över den här och använd en existerande e-post adress", Då du har redan ett konto hos Crossnet
  3. Ange ditt Namn, Epost adress och Lösenord

4. Välj POP eller IMAP , Pop3 laddar hem alla mail från servern till din dator och sedan raderas dessa från webmailen, IMAP synkroniserar mailen på din dator och webmailen. Inkommande mailserver är mail1.crossnet.net.
    Utågende Mailserver, välj smtp.crossnet.net
    Användarnamnet är din e-post adress
  5. Klicka på Klar när du är klar.