Windows live mail

1. Ladda ner och installera senaste versionen av Windows live mail (som är en del av Windows Live Essentials) från http://explore.live.com/windows-live-mail
    2. Starta Windows Live Mail och klicka på "Alternativ" > "E-postkonton…"

• Klicka sedan på ”Lägg till” för att lägga till ett nytt e-postkonto

• Välj att du skall lägga till ett nytt E-postkonto

1. Ange din e-postadress och lösenord. Fyll även i ett visningsnamn, och kryssa sedan i rutan ”Konfigurera serverinställningarna manuellt”

• Ange POP (mailen laddas ner och raderas från mailservern) eller IMAP (Mailen sparas på mailservern)
    Inkommande mailserver är mail1.crossnet.net
    Utgående mail-server: smtp.crossnet.net

Välj att autentisera med klartext och ditt användarnamn är din e-post adress

1. Klicka på slutför för att avsluta kontoinstallationen

1. Klicka på "Stäng" för att stänga e-postkontodialogen

1. Ditt användarnamn är HELA din e-mailadres, t.ex. support@crossnet.net
      På lösenord så skriver du in ditt lösenord som du har till e-mailadressen. (Tänk på att det är skillnad på stora och små bokstäver)