Visa text tydligare

En del användare upplever att bilden i det virtuella kontoret är suddig, eftersom bilden är komprimerad för att spara bandbredd. Om så önskas går det att få bättre kvalité på bilden och därmed tydligare text.

1. Högerklicka på ikonen för det virtuella kontoret och välj "Redigera".
    2. Klicka sedan på fliken "Prestanda" och bocka för rutan "Teckensnittsutjämning".

1. Gå sedan till fliken "Allmänt" och klicka på "Spara".

Nästa gång du ansluter till det virtuella kontoret kommer du se skillnad på texten. Detta tar dock lite mer bandbreddsutrymme till din klient.