Gör utskick

• Surfa till ml.crossnet.net och logga in med ditt användarnamn och lösenord
  • Klicka på ikonen ”New mailing” till höger i fönstret

• Fyll i de olika fältet
    - Mailing name = Ett identifikationsnamn som bara visas i Lyris
    - From = Den e-postadress som kommer att visas i mottagarens ”Från”-fält
    - To = Om det står ”%%nameemail%%” innebär det att utskicket görs till de e-postadresser som är angivna i listan.
    - Subject = Visas i mottagarens ”Ämnes”-fält

- HTML message = Här skapar du innehållet i ditt utskick. Mer information om detta hittar du under Skapa HTML-meddelande.

- Text message = De mottagare som använder ett e-postprogram som inte kan ta emot HTML-meddelanden kommer att se den text du skriver här.

• Klicka på ”Save and test” för att göra ett testutskick till några eget valda e-postadresser.

• I fältet ”Send test to” fyller du i de e-postadresser du vill skicka testet till.

• Om du är nöjd med utskicket kan du nu välja att antingen klicka på ”Send” för att göra utskicket omgående eller ”Schedule” om du vill schemalägga utskicket. Om du vill redigera utskicket ytterligare klickar du på siffran i kolumnen ”ID”.