Promail Bas/Crossmail.se i iPhone (IMAP)

1. Tryck på "Inställningar" > "E-post, kontakter, kalendrar" > "Lägg till konto".
  2. Tryck på "Annat".
  3. Ange ditt fullständiga namn i rutan "Namn".
  4. Ange din fullständiga e-postadress (till exempel calle@crossmail.se) i rutan "Adress".
  5. Ange ditt lösenord i rutan "Lösenord" och klicka på "Spara".
  6. Välj IMAP.
  7. Inkommande server: promail.crossnet.net
  8. Ange din fullständiga e-postadress (till exempel calle@crossmail.se) i rutan "Användarnamn". Ange ditt lösenord i rutan "Lösenord".
  9. Utgående server: promail.crossnet.net
  10. Ange i rutan "Användarnamn" din fullständiga e-postadress (till exempel calle@crossmail.se). Ange ditt lösenord i rutan "Lösenord".
  11. Nästa
  12. Välj vad ni vill synkronisera
  13. Spara

För att kunna skicka mail korrekt via detta konto:

1. Gå till startskärmen
  2. Tryck på "Inställningar" > "E-post, kontakter, kalendrar" >kontot du skapade->
  3. Tryck på "konto   ***@crossmail.se" under texten "IMAP"
  4. Scrolla ner och klicka på SMTP
  5. klicka på promail.crossnet.net
  6. Välj "Använd SSL"
  7. Välj lösenord vid "Autensiering" (standard)
  8. Serverport = 587 (standard)
  9. Tryck på Spara.