Flytta Mailboxen till Promail

Denna guide hjälper dig i hur du flyttar din mailbox från din nuvarande e-post leverantör till Crossnet med Outlook.

Exportera din mailbox.

Starta Outlook och gå till Arkiv -> Öppna > Importera [Outlook 2010]

I Outlook 2013, Går man till Arkiv > Öppna och exportera > Importera och Exportera

Välj Exportera till en Fil

Outlook datafil (.pst)

Välj Hela Mailboxen genom att markera Mailboxens namn i toppen

Ange vart filen skall sparas, [tips, låt den sparas i sin standard katalog, så underlättas importen], Klicka sedan på Slutför, för att påbörja exporten

nu påbörjas exporten, av hela din mailbox, när den är klar kan vi importera den till Promail.

Konfigurera nu upp ditt nya Promail konto du fått ifrån Crossnet enligt denna guide: Konfigurera Promail

Importera din mailbox till Promail

När du har konfigurerat din Promail och har loggat in i Outlook så kan vi Importera alla dina mail som du exporterade tidigare i guiden.

Starta Outlook och gå till Arkiv -> Öppna > Importera [Outlook 2010]

I Outlook 2013, Går man till Arkiv > Öppna och exportera > Importera och Exportera

Välj "Importera från ett annat program eller en fil

Ange Outlook-datafil (.pst)

Peka ut export filen som du exporterade tidigare, och klicka på nästa.

Se till att toppmappen är vald och att rätt konto står i rullistan för "importera objekt till samma mapp i:".
klicka sedan på slutför för att påbörja importen

Grattis. Du har nu importerat hela din mailbox till Promail.