Följ

Manuell Konfiguration av Outlook mot Promail

Outlook 2003

  1. Öppna "Kontrollpanelen" på din dator och välj "E-post" och klicka sedan på "E-postkonton..." (Se till att Outlook inte körs).  1. Välj "Visa eller ändra befintliga e-postkonton".  1. Markera det konto du vill ändra inställningar för och klicka på "Ändra".  1. I fältet ”Microsoft Exchange Server anger du: promail.crossnet.net
   Vid "Användarnamn" anger du din e-postadress, exempelvis support@crossnet.net

   Viktigt! Klicka inte på ”Kontrollera namn” än, utan klicka på knappen ”Fler inställningar”.


   OBS! När du har klickat på "Fler inställningar" så finns det stor risk för att en inloggningsruta dyker upp. Denna ska du inte fylla i, utan tryck bara på "Avbryt".

  2. Klicka på fliken "Säkerhet" och kontrollera att "Kryptera information mellan Microsoft Outlook och Microsoft Exchange" är ikryssad. Om så inte är fallet, kryssa i rutan.

  1. Gå till fliken “Anslutning” och kryssa sedan i rutan för ”Anslut till Microsoft exchange med HTTP” och klicka sedan på ”Proxyinställningar för Exchange…”


  1. Ange uppgifter enligt bilden nedan.
  2. Klicka sedan på OK så att du är tillbaka på ”Inställningar för Exchange-servern”.
  3. Kontrollera än en gång att du har skrivit din e-postadress i rutan för användarnamn och klicka sedan på ”Kontrollera namn”.
  4. Nu skall en inloggningsruta komma upp. Ange din primära e-postadress som inloggningsnamn och ditt lösenord. 1. Klart, Klicka på Nästa för att logga in på er ProMail.

I Outlook 2010

  1. I din Outlook-klient klickar du på fliken "Arkiv". Klicka sedan på "Kontoinställningar" och sedan "Kontoinställningar...".  1. Markera det konto du vill ändra inställningarna för och klicka på "Ändra...".  1. Ange server: promail.crossnet.net
   Ange ditt användarnamn
   Klicka sedan på "Fler inställningar"
  1. Klicka på fliken "Anslutning" och sedan "Proxyinställningar för Exchange".  1. Ange uppgifter enligt nedan.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer