Öppna annans brevlåda (Outlook 2010/2013)

1. Starta Microsoft Outlook
    2. Under Arkiv menyn klicka på Konto inställningar > Konto inställningar

3. Markera ditt exchange konto och klicka på Ändra…

4. Klicka på knappen ”fler inställninger…”

1. Klicka på fliken "Avancerat" och sedan "Lägg till…"

1. Skriv in namnet på Postlådan (användarens namn eller e-post adress) du vill Öppna. Tryck på OK.

1. Klicka en gång på det gråa fältet där ditt Mailboxnamn står (se exempelbild nedan) Nu har "Postlådan – Nisse Testare" lagts till. Om du klickar på plus:et före postlådan så öppnas postlådan och du kan läsa e-posten som ligger i den postlådan.