Välja avsändare

För att skicka ett e-postmeddelande i Outlook från en annan e-postadress, gör enligt guiderna nedan. För att kunna använda denna funktion måste konto-administratören ha aktiverat detta. Kontakta ansvarig för kontot.

Outlook 2003

1. Skapa ett nytt e-postmeddelande
  2. Gå till menyn ”Visa”
  3. Kontrollera att ”Från-fält” är markerat
  4. Skriv in önskad e-postadress i fältet ”Från”

Outlook 2007

1. Skapa ett nytt e-postmeddelande
  2. Klicka på fliken ”Alternativ”
  3. Se till att ”Visa Från” är aktiverat genom att klicka på ikonen
  4. Skriv in önskad e-postadress i fältet ”Från”

Outlook 2010

1. Skapa ett nytt e-postmeddelande
  2. Klicka på fliken ”Alternativ”
  3. Se till att ”Visa Från” är aktiverat genom att klicka på ikonen
  4. Välj alternativ e-postadress i listan eller skriv in en ny